FacepaintStuff brengt kleur op je feest!

Met een voor-opleiding in klassiek ballet en een bachelorsdegree in fashion design, is de eigenaar van FacepaintStuff Jon van Nieuwkerk altijd creatief en geinspireerd door kunst geweest. Schminken en ballonnnen-vouwen is een logisch, kleurrijk gevolg.

Rond 2014 verlegde zij haar focus van mode ontwerpen naar FacepaintStuff. Inmiddels is FacepaintStuff uitgegroeid tot een  bedrijf dat profesionnele schminkers, ballonnen-artiesten en fake-tattoo artiesten levert op grote feesten en evenmenten.  Allemaal enthousiaste, creatieve professionals die kleur brengen op ieder feest! 

We doen meer...

Maar we verkopen ook hoogwaardige schmink materialen, organiseren en geven lessen in onze ruime studio in Amsterdam en op locatie. Inmiddels is FacepaintStuff een "one stop shop" voor alles op het gebied van schmink, voor de beginner èn de professional.

Wat doen wij anders?

Bij FacepaintStuff vinden we hygiène en duurzaamheid enorm belangrijk. In de praktijk betekent dat;

  • we materialen na iedere opdracht grondig reinigen en ontsmetten
  • onze schmink producten hypo-allergeen zijn
  • de meeste schmink producten veganistisch en diervriendelijk zijn
  • we ook, op aanvraag, kunnen komen eco-schminken
  • we, waar mogelijk, biologisch afbreekbare producten gebruiken.
  • al onze ballonnen na gebruik de groenbak in kunnen
  • we geen ballon-oplatingen verzorgen omdat die ballonnen in de natuur terecht komen

Daarnaast zijn we veel verschillende samenwerkingen aangegaan waardoor er nu ook bv. een fotograaf en een make-up artist ingehuurd kunnen worden of een enkele taart, suikerspinnen of een hele snoeptafel geleverd kan worden.  U vraagt, wij denken mee!

Als bezoeker heb je het recht een klacht in te dienen over deze webside bij de autoriteit persoonsgegevens; Postbus 93374, 2509 AJ DEN HAAG

Wij verwerken de volgende gegevens die gelinkt kunnen worden aan 1 persoon; NAW-gegevens, e-mailadressen, telefoonnummers, en IP-adressen.

Doel van deze verwerking is gebruik bij verzending goederen/ bestelling, opslaan factuur, verzenden nieuwsbrieven.

Order gegevens worden tot 7 jaar na het plaatsen van de order bewaard, dit ivm wettelijke verplichting door de belasting dienst.

De Klant heeft recht op inzage, correctie, verwijdering, bezwaar en overdraagbaarheid van zijn/haar gegevens.

Derden die bovenstaande gegevens kunnen verzamelen, doordat u onze website, gebruikt zijn; Google (googleAnalytics), Facebook, MyParcel (verzending), Mollie (betaalmogelijkheid) Paypal (betaalmogelijkheid) Pinterest, Mijnwebwinkel.

Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding

© 2013 - 2024 facepaintstuff | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel