Evenementen en Feesten; Ballonnen en Schmink!

Kinderfeest, personeelsfeest, kerst of bruiloft? Bij FacepaintStuff houden we wel van een feestje. Hier vind je de beste professionele schminkers en ballonnen-vouwers om je evenement of feest nog leuker te maken. Met prachtige, vrolijke, enge of stoere designs voor jong en oud. Onze schminkers en ballonnen-vouwers zijn een populaire en vrolijke toevoeging voor je evenement.

Afhankelijk van de grootte van uw evenement komen we met 1 of meerdere artiesten, die allemaal regelmatig workshops volgen om de nieuwste technieken en materialen onder de knie te houden. We werken uiteraard binnen het thema van het bedrijfsfeest en kunnen zelfs zorgen voor tijdelijke (glitter) tattoos met je eigen product of bedrijfslogo.

Al onze schminkers gebruiken  alleen professionele, veilige materialen die voldoen aan alle regelgeving van de EU en de FDA. Daarnaast zijn de meeste producten die we gebruiken al veganistisch, maar we kunnen ook volledig komen eco-schminken.  Na ieder feest worden alle materialen uitgebreid en volledig gereinigd; wij vinden hygiene heel belangrijk! De ballonnen-vouwers gebruiken alleen latex ballonnen die biologisch afbreekbaar zijn en daarom in de groenbak mogen.

FacepaintStuff brengt kleur op je feest!

 

© 2013 - 2024 facepaintstuff | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel