email; info@facepaintstuff.com

FacepaintStuff

KvK 34249422

HMJ van Nieuwkerk

Wethouder Doevenstraat 17

1165MH Halfweg (Nh)

06-17.19.61.63

 

Als bezoeker heb je het recht een klacht in te dienen over deze webside bij de autoriteit persoonsgegevens; Postbus 93374, 2509 AJ DEN HAAG

Wij verwerken de volgende gegevens die gelinkt kunnen worden aan 1 persoon;NAW-gegevens, e-mailadressen, telefoonnummers, en IP-adressen.

Doel van deze verwerking is gebruik bij verzending goederen/ bestelling, opslaan factuur, verzenden nieuwsbrieven.

Order gegevens worden tot 7 jaar na het plaatsen van de order bewaard, dit ivm wettelijke verplichting door de belasting dienst.

De Klant heeft recht op inzage, correctie, verwijdering, bezwaar en overdraagbaarheid van zijn/haar gegevens.

Derden die bovenstaande gegevens kunnen verzamelen, doordat u onze website, gebruikt zijn; Google (googleAnalytics), Facebook, MyParcel (verzending), Mollie (betaalmogelijkheid) Paypal (betaalmogelijkheid) Pinterest, Mijnwebwinkel.

Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding -

© 2013 - 2019 FacepaintStuff | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore
This website uses cookies. Accept More information