Masterclass Eenhoorns, door Elodie Ternois / 4 feb 2019: 19.00

Vorige Item 3 of 4 Volgende
€ 69,00 (including 21% VAT)
Quantity

 

De Unicorn! Het meeste gevraagde design op het moment. Hoe leuk om dan meerder versies te kunnen aanbieden!

Elodie van Lodie-up Facepainting uit Parijs, komt ons dat leren. Elodie maakt echt geweldige ontwerpen en ontwikkelde al veel prachtige variaties op de unicorn. Dus van wie kun je het beter leren? Elodie nu naar Amsterdam, op 4 februati 19.00-22.00 in de avond en 5 februari 2019 9.30-12.30 in de ochtend.

Tijdens deze 3 uur durende Masterclass leer je hoe je een prachtige Eenhoorn schminkt, met de juiste verhoudingen. De details van een sprekend oog mogen niet ontbreken. En Elodie leert je de haren van de Unicorn te schminken, zodat er mooie beweging in het haar zichtbaar is. Ook een belangrijk onderdeel is de plaatsing. Elodie laat je zien hoe je een Unicorn vervolgens op zo’n manier kunt plaatsen in het gezicht, zodat er een prachtig uitgebalanceerd ontwerp ontstaat.

De les is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Het is een hands-on workshop en wordt gegeven in het engels. (en frans) Uiteraard wordt er vertaald als dat een probleem mocht zijn.

Neem een kleine kit mee, zodat we allemaal de ruimte hebben om deze dag enorm veel te leren.

Adres; Meer en Vaart 368B, Amsterdam.  (navigatie; Zorgzaam, Amsterdam. Hier kan je ook gratis parkeren met een blauwe parkeerschijf!) Tram 1 en 2 of Bus 63 stoppen vlakbij. Alleen door volledige betaling ben je verzekerd van een plek.

© 2013 - 2019 FacepaintStuff | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore
This website uses cookies. Accept More information